Diensten

De basis voor elk succesvol veredelingsprogramma is het kennen van de genetische potentie van uw veredelingsmateriaal. Spadix helpt u om de genetica van uw genenpool te begrijpen.

Plantgezondheid en Microbiomen

Soms vertoont uw gewas ziekte-gerelateerde problemen, die lastig te traceren zijn. Dit is in het bijzonder het geval voor vegetatief vermeerderde siergewassen.

Lees meer

Moleculaire verdeling

Zodra er merkers gevonden zijn kunnen deze worden ingezet voor het selecteren van individuen met gewenste eigenschappen in veredelingsprogramma’s.


Lees meer

Genomics & bioinformatica

Wij bieden een breed scala aan diensten op het gebied van plantgenomica, waaronder genoom en transcriptoom sequencing.Lees meer

Plant kwaliteit

Onze moleculaire gereedschapskist kan ook benut worden voor snelle kwaliteitstesten. Is een ras verkocht onder een specifieke naam, identiek aan uw ras?


Lees meer

THE WHY

Spadix’s missie is om door het ontwikkelen en aanbieden van geavanceerde veredelings - en kwaliteitscontrole services impact te genereren voor de planten veredelingssector. Innovatieve technologieën en partnerships staan centraal in onze aanpak.